КОИ СМЕ НИЕ

Добре дошли в ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA!

Добре дошли в Германия!


ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA е:

Дружество за наемане на работа на български и чужди граждани на територията на Германия;


caring2

ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA

Πодава ръка в грижите за възрастните хора, които имат нужда от помощ в ежедневието си, в техния собствен дом, запазвайки домашния им комфорт, семейната и приятелска среда без да е нужно да си променят навиците.

С напредване на възрастта, хората се нуждаят от повече разбиране и търпение, от близък човек, с когото да споделят вълненията и притесненията си.


Ние от “ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA” се стараем да осигурим тези очаквания, като ясно разбираме, че от ежедневните задължения (ходене на работа, поддържане на домакинство и грижи за децата) ни остава все по-малко свободно време да отделим нужното внимание на близките ни, които на определена възраст се нуждаят от подкрепа в ежедневието си.

Ние сме съпричастни към притесненията на всички, които имат роднини, за които не могат да се грижат и познаваме стреса, тревогата и чувството на безсилие, на които са подложени. Наша цел е да осигурим помощта и грижите за любимите им хора, които не могат да се справят сами и да върнем спокойствието в домовете им и увереността, че са направили най-добрия избор за тях, защото вярваме, че:

Всеки човек трябва да живее спокойно,
Всеки човек заслужава да му бъде оказана подкрепа,
Всеки човек трябва да има партньор до себе, който да е съпричастен с проблемите му,
Всеки човек се нуждае от толерантност и човешко отношение…

Нашите клиенти са възрастни хора – членове на австрийски или немски семейства, които се нуждаят от помощ, грижи и внимание в познатата им домашна среда.

Тази наша цел може да осъществим чрез Вас – нашите бъдещи служители.
Ние се стараем да Ви бъдем максимално полезни в намирането на най-доброто предложение, съответстващо на Вашата квалификация и умения, да Ви осигурим място, където ще работите в обстановка, в която ще се чувствате спокойно и комфортно. Ние вярваме и се ангажираме да се впишете изцяло в домашната атмосфера на клиента, защото всичко, което е от значение за Вас е важно за нас.

През целия Ви престой в чужбина може да разчитате на съдействие от нашите партньори в Германия.
Наш партньор е Pееr 2 Peer, агенция с над 10 годишен успешен опит в намиране на работа с 100%-на гаранция за човешко отношение и коректност.
/вижте повече на http://www.ihre-24h-pflege.info

Попълнете нашия регистрационен формуляр, изпратете ни го заедно с Ваша автобиография и актуална снимка и ние ще Ви отговорим възможно най-бързо.

It grew writing help in part because of the waves of immigrants who came https://domyhomework.guru/ to fairfax county from troubled areas of the world, sanchez says.