КАК РАБОТИМ

Добре дошли в ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA!

Добре дошли в Германия!

 

За да започнете работа при Нас трябва да направите няколко стъпки:

Application

Πопълнете нашия регистрационен формуляр BEWERBUNGSBOGEN;

 Изпратете ни формуляра заедно с Ваша Автобиография и актуална снимка по електронен път или по пощата ;

 Ще се свържем с Вас за да определим, ден и час за лична среща;

Πодгответе и представете необходимите документи за завършена квалификация, препоръки;

 Πри постигане на споразумение подписваме договор.

Кандидатствайте при нас и ние ще Ви представим конкретно предложение за работа и пълна информация за семейството, за което ще се грижите.


В какво ще се състои работа Ви

Според трудовият договор Ваша основна задача ще е грижа за домакинството /почистване, готвене и пазаруване/ и грижи за възрастен човек /за един или двама души от домакинството/.
Преди отпътуването ще получите въпросник попълнен от клиента или неговите близки с подробна информация за състоянието му – възраст, килограми, ръст и здравословно състояние и Вашите задължения.
От Вас се очаква да бъдете мили, търпеливи и любезни с възрастните хора, говоренето на „Вие” е задължително.


Работно Ви място

Ако Вие отговаряте на изискванията ни, ставате част от екипа на “ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA”, подписвате трудов договор с нашата фирма и Ви се изплащат осигуровки, съгласно изискванията на трудовото законодателство в Република България.

За да работите в Германия вие трябва да си извадите Европейска здравноосигурителна карта /ЕЗОК/

Работа в Германия

map_of_Germany

Повечето наши клиенти в Германия се намират в Южна Германия – Байрен.
Продължителността на пребиваването Ви в Германия е най-малко 1 месец, но може да бъде с различна продължителност, например 3 месеца, година или повече. Това е въпрос на споразумение между Вас, “ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA” и клиента.
За всички е важно да попаднете в семейство, при което ще се чувствате добре, ако то е доволно от Вас и Вашата работа и Вие се чувствате комфортно, ще постигнем общо удовлетворение.

[/one_second]

 

 

Ако Вие отговаряте на изискванията ни, ставате част от екипа на “ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA“, подписвате трудов договор с нашата фирма и Ви се изплащат осигуровки, съгласно изискванията на трудовото законодателство в Република България.

За да работите в Германия вие трябва да си извадите Европейска здравноосигурителна карта /ЕЗОК/, която е

– задължителна и БЕЗПЛАТНА. Издаването й отнема 15 дни;
– ЕЗОК е документ, въз основа на който при престоя си в друга държава членка на ЕС здравноосигурените лица могат да ползват само спешна и неотложна здравна /медицинска и дентална/ помощ – според законодателството на съответната държава на престоя;
– ЕЗОК важи само за лечебни заведения, които имат сключени договори с Националната Здравна Каса.
Подробности на ezok

Вслучай, че предпочетете да си направите Медицинска застраховка за чужбина, знайте, че тя предоставя:

– Κачествено лечение навсякъде по света. Полицата е гаранция пред медицинските заведения и Вие не заплащате за лечението си;
– Pазширено покритие – медицинска помощ и зъболечение;
– бързо и лесно обслужване;
– Вие определяте вида и стойността й.

Препоръчително е да разполагате с международна дебитна карта, която Ви позволява да теглите пари в брой в банков офис и от всички банкомати в страната и чужбина и да плащате стоки и услуги в търговски обекти в страната и чужбина. Наш банков партньр е Райфайзенбанк.
Подробна информация за издаване на международна дебитна карта, може да получите на Maestro
или при разговор с нас в лична среща.


Вашата заплатаEURO

Размерът на доходите зависи от нивото на немския Ви език, сложността на работата, която ще извършвате и квалификацията, която имате.

Начин на плащане

Вие, които ще работите в Германия ще получавате заплатата си по банков път във Ваша банкова сметка от нас, Вашият работодател – ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA.
За целта е нужно да имате банкова сметка.


Транспорт и транспортни разходи

Вашите транспортни разходи от София до Германия и обратно се
поемат от семейството, в което ще работите. Превозът се осъществява с автобус.


След Храна и квартира следват три изречения, които се запазват

Осигурени са Ви безплатна храна и самостоятелна стая с консумативите, които се поемат от човекът или семейството, за което ще полагате грижи.


При въпроси от Ваша страна, по отношение на договор, дейност при клиента, заплащане и други се обръщайте към нас “ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA”.

При възникване на въпроси или някакъв проблем по време на престоя Ви в Германия, непременно се свържете с нашите партньори “Реег 2 Реег”, чиито координати ще получите преди заминаване.

Моля, имайте предвид, че ако напуснете без да ни уведомите и докато не бъде намерен Ваш заместник изпадате в неизпълнение на сключеният договор.

Попълнете нашия регистрационен формуляр, изпратете ни го заедно с Ваша автобиография и актуална снимка и ние ще Ви отговорим възможно най-бързо.

It was clear to many people special info in the department that if was based in madison, wisconsin, they would never have gotten a dime, said the official.