ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТЕН

Добре дошли в ARBEITSVERMITTLUNG EU PERSONAL SOFIA!

Добре дошли в Германия!

 

От Вас очакваме:

– Pазговорен немски език;eld3
– Πопълнен и изпратен  формуляр BEWERBUNGSBOGEN;
– Изпратена Ваша Автобиография и актуална снимка;
– Cертификати, удостоверения и дипломи за завършени  квалификационни курсове;
– Mило и отзивчиво отношение към възрастните хора;

Вашата работа ще се състои в грижа за един или двама възрастни човека в едно австрийско или немско домакинство.

Дейностите, които ще извършвате ще бъдат съобразени с нивото на немския език, който владеете, уменията, опита и квалификацията, които имате, което ще определи и нивото на заплащането Ви.


Като човек, който се грижи за възрастни хора, Ваша задача ще бъде ежедневна дейност в домакинството:

– Приготвяне на храна
– Пазаруване на  дребни вещи за дома, хранителни продукти, лекарства по лекарско предписание
– Почистване на жилището, което включва почистване на подовете в жилището с прахосмукачка спрямо конкретната подова настилка; Хигиенизиране на санитарните помещения – фаянс, санитария, огледала, аксесоари;
Почистване на кухнята и кухненските уреди;
– Разделно изхвърляне на отпадъците;
– Пране и гладене;
– Освен физическата помощ и поддържането на задължителна личната хигиена на човекът, за когото ще се грижите основна част от Вашата отговорност ще е поддържането и запазването на домашния комфорт, семейната и приятелската среда, към която е свикнал., осигуряване на  компания в свободното време  в разговори и четене, оказване на помощ при поддържането на социални контакти и общуването, в развлечения и занимания в дома му и извън него.

За други сезонни или специфични услуги (съобразно индивидуалните потребности на клиента, като например грижа за домашен любимец и др.) ще бъдете уведомени предварително преди заминаването.


Ако не сте сред одобрените кандидати, не се отчайвате, ние Ви гарантираме, че при първа възможност ще ви намерим подходяща работа съобразно Вашата квалификация.

Попълнете нашия регистрационен формуляр, изпратете ни го заедно с Ваша автобиография и актуална снимка и ние ще ви отговорим възможно най-бързо.


Most school boards cover the program’s $6,000 tuition for their superintendents, who are responsible for proessaywriting.org/ their own travel costs.